Calella de Palafrugell

El tenor Josep Carreras manté el seu idil·li amb el Festival de Cap Roig i aplega 2.000 persones

El tenor Josep Carreras es manté fidel a la seva cita anual al festival de Cap Roig, on any rere any rep l'ovació d'un públic entregat. En aquesta ocasió 2.000 persones es van aplegar al castell de Calella de Palafrugell per sentir el veterà cantant barceloní, que va oferir un recital amb un marcat regust mediterrani: sarsuela i peces d'òpera italiana. Acompanyat per la soprano valenciana Isabel Rey, el Cor de Cambra del Palau de la Música i l'Orquestra Simfònica del Vallès, Carreras va demostrar que està en bona forma i va enamorar un any més el públic.

Actualitzat
Carreras, que l'any que ve complirà 40 anys de carrera professional, és considerat un dels grans tenors del país, i després de superar un càncer i dedicar molts esforços a lluitar contra aquesta malaltia a través de la seva fundació, és digne d'elogi que continuï dalt dels escenaris. Després de les dues primeres cançons el comentari de "segueix en bona forma" era unànime entre els assistents al recital. El duet amb Isabel Rey ha estat l'encarregat de tancar el primer acte i també ha estat el que ha arrencat més aplaudiments del públic.

La segona part del concert ha ofert vuit temes de compositors italians. La peça de Rossini "Carnevale di Venezia" ha trencat el gel i s'ha continuat amb la interpretació d'obres de Gaetano Lama, de Nicola Valente o de Ruggero Leoncavallo. L'espectacle, que s'ha apropat a les dues hores de duració, s'ha tancat amb "Core n'grato" de Salvatore Cardillo.
Anar al contingut