Madrid

El premi Iris a "Espai Terra" es converteix en un homenatge pòstum a Toni Nadal

El programa de TV3 "Espai Terra" ha estat reconegut amb el premi Iris per l'Acadèmia de Televisió com a millor programa autonòmic d'actualitat.

RedaccióActualitzat
El programa de TV3 "Espai Terra" ha estat reconegut amb el premi Iris per l'Acadèmia de Televisió com a millor programa autonòmic d'actualitat. Representants de l'equip del programa i dels Serveis Informatius van ser a la cerimònia, que es va fer a l'auditori del Parc d'Atraccions de Madrid.

El meteoròleg Eloi Cordomí va recollir el guardó i el va dedicar al company Toni Nadal, mort el passat cap de setmana en un accident de muntanya: "Toni Nadal era geògraf i era un home molt estimat al nostre país, Catalunya. Aquest cap de setmana, un maleït accident a la seva muntanya, el Pirineu, ha fet que ja no estigui amb nosaltres. El nostre amic ja no hi és. Ell ens transmetia cada setmana la seva passió per la geografia del nostre país". Després, amb una brúixola a la mà, Cordomí va assenyalar als assistents a la gala el nord-est, on hi ha la comarca de la Segarra, i va enviar cap allà, on descansa Toni Nadal i on hi viu la seva família, el premi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut