Barcelona

El llibre "Quiet" pujarà dalt l'escenari de l'Auditori el 14 de juny en un concert benèfic

"Mou-te pels quiets" és el nom del concert benèfic que se celebrarà el pròxim 14 de juny a l'Auditori de Barcelona. L'escriptor Màrius Serra llegirà fragments del seu llibre "Quiet" i alhora exercirà de mestre de cerimònies d'un espectacle que comptarà amb les actuacions del Tricicle, Nina, Quimi Portet, Lluís Gavaldà i Bruno Oro, entre d'altres. Al llarg de dues hores d'espectacle, també llegiran diversos textos Neus Bonet, Carles Capdevila, Sergi López, Albert Om, Queco Novell i Matthew Tree. Tot plegat mirarà d'il·lustrar les diverses emocions que comporta la convivència amb un pluridiscapacitat.

Actualitzat
La lectura-concert benèfic "Mou-te pels quiets", organitzat per Màrius Serra, es farà el proper 14 de juny a la Sala Gran de l'Auditori a partir de les vuit de la tada, amb l'objectiu de recaptar fons per a les Fundacions Nexe i Guimbarda, dedicades a l'atenció als pluridiscapacitats.

L'espectacle comptarà amb actuacions musicals i teatrals, i també les il·lustracions en escena de Miguel Gallardo i Jordi Ribó, les projeccions en pantalla gran de diverses imatges creatives relacionades amb la discapacitat i la versió en animació del foliscopi del Llullu. Les entrades per assistir-hi tenen un preu de 30 euros i estan disponibles a través del Telentrada.

L'escriptor Màrius Serra és l'autor del llibre "Quiet", una obra que explica amb una gran sensibilitat la seva experiència com a pare d'en Llullu, un nen que té una encefalopatia greu que li ha comportat una pluridiscapacitat.

Les cares del concert


A banda del concert, s'ha obert una exposició fotogràfica sota el mateix títol a càrrec de Jordi Ribó que mostra fotos inèdites dels participants en el concert benèfic. L'exposició es podrà veure fins al 13 de juny a la Sala Bertrand, al número 37 de la rambla de Catalunya de Barcelona.
Anar al contingut