El raper lleidatà Pablo Hasél a la sortida de l'Audiència Nacional. (Foto: ACN)
El raper lleidatà Pablo Hasél a la sortida de l'Audiència Nacional. (Foto: ACN)
Lleida

El jutge ordena retirar de YouTube la cançó del raper Hasél amb amenaces de mort a Àngel Ros

El raper ha publicat una altra cançó en resposta a la denúncia de l'alcalde de Lleida, on el qualifica de miserable i li desitja que tingui un infart.

RedaccióActualitzat

La jutge ha ordenat retirar la cançó penjada a YouTube del raper lleidatà Pablo Hasél per suposades amenaces de mort a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros. També demana que es facilitin les dades de l'ordinador des del qual es va pujar el vídeo. De moment, la cançó encara segueix a internet i, a més, el raper n'ha publicat una altra en resposta a la denúncia de Ros on el qualifica de corrupte, cacic i miserable, l'insulta i li desitja que tingui un infart.

El tema que la justícia ordena retirar es titula "Menti-ros". El raper diu que l'alcalde mereix un tret o una ganivetada a l'abdomen. El jutge ha dictat l'ordre atenent l'escrit de la Fiscalia de Lleida, que havia rebut la petició de l'alcalde de la ciutat que es retirés aquesta gravació, que considerava injuriosa. Ros deixava en mans de la fiscalia qualsevol altra acció judicial.

Hasél ja ha estat condemnat per l'Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme a dos anys de presó, una condemna que no va complir perquè no tenia antecedents penals.

Anar al contingut