València

Rajoy: "Estic content per Camps, el partit compta amb ell."

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, s'ha mostrat satisfet pel veredicte absolutori per a Camps, i ha dibuixat un panorama obert sobre el futur de l'expresident valencià, que va ser declarat "no culpable" per 5 vots a 4. Rajoy ha afirmat que està "content per Camps" i que "és una persona que compta molt dins del PP". El president del govern del PP ha conclòs que, després de la decisió del jurat, "ja veurem què passa en el futur", sense descartar cap possibilitat.

RedaccióActualitzat
Mariano Rajoy no ha volgut entrar a valorar el veredicte i s'ha limitat a dir que "jo sempre acato les decisions dels tribunals", tot subratllant que "afortunadament en aquest país hi ha separació de poders".

No obstant, el president de l'executiu espanyol, durant la roda de premsa després de la reunió amb Angela Merkel, ha confessat: "Personalment estic content per ell."

Rajoy ha mostrat empatia per l'expresident valencià quan ha recordat que "ell ho va passar molt malament" durant el procés i que finalmente el jurat ha decretat que "no és culpable, és innocent".

El president del govern popular ha indicat aleshores que "ell ara és diputat al Parlament valencià, va guanyar les eleccions no fa pas gaire temps i ja veurem què passa en el futur, però és una persona que compta molt per al partit".

Camps agraeix el suport de l'"Espanya neta i gran".

L'expresident de la Generalitat Valenciana, per la seva banda, ha fet aquest dijous les primeres declaracions després que es va saber el veredicte i ha agraït el suport de l'"Espanya neta, gran i il·lusionada", que, segons ha considerat, ha guanyat aquest procés.

Després de tres anys de procés, Camps ha dit que ha aconseguit vèncer el "sistema brutal" causant del "calvari" pel qual ha passat.

Tot plegat l'endemà que un jurat popular va decidir per 5 vots a 4 que Camps mereixia el veredicte de "no culpable" pel "cas dels vestits" de la trama Gürtel.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut