Futbol

El jugador català del Betis Miki Roqué estarà de baixa indefinida per un tumor a la pelvis

El jugador català del Betis Miki Roqué es perdrà el que resta de temporada per un tumor maligne a la pelvis, que l'obligarà a passar pel quiròfan. Roqué, de 22 anys, ho ha anunciat aquest dissabte al matí en una roda de premsa, on ha estat acompanyat de tota la plantilla i del president del club, Rafael Gordillo. Nascut a Tremp i format a les categories inferiors del Lleida, Roqué va fitxar pel Betis procedent del Liverpool, on va arribar a debutar amb el primer equip, abans de passar per l'Oldham Athletic, el Xerez i el Cartagena.

Actualitzat
El defensa català del Real Betis Miki Roqué té un tumor en la pelvis que ha de ser-li extirpat de forma immediata i estarà de baixa indefinida, segons ell mateix ha anunciat avui en una roda de premsa, a la qual ha assistit tota la plantilla bètica així com el president del club, Rafael Gordillo.

Roqué, de 22 anys, va arribar la temporada passada al club verd-i-blanc procedent del Liverpool per militar en el filial però en la present campanya formava part del primer planter, amb el qual ha disputat catorze partits oficials i ha anotat dos gols.

El futbolista lleidatà nascut a Tremp va marxar molt jove a Anglaterra per formar-se en les categories inferiors del Liverpool, on va arribar a debutar en el primer equip, i posteriorment ha militat en l'Oldham Athletic, el Xerez i el Cartagena.

Roqué, entre llàgrimes, ha anunciat que té un tumor en la pelvis "que ha estat agafat a temps". "És de grau un-dos i els metges parlen d'un bon pronòstic, però necessita ser intervingut quirúrgicament i haig de dir adéu a la temporada", ha explicat visiblement emocionat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut