Lluny de retractar-se, Miguel Ángel Rodríguez va tornar a piular sobre Mas i l'afusellament
Lluny de retractar-se, Miguel Ángel Rodríguez va tornar a piular sobre Mas i l'afusellament

El govern es querellarà contra Miguel Ángel Rodríguez per dir que a Mas "el que li falta és un afusellament"

L'exportaveu del govern d'Aznarha insistit a Twitter a dir que els independentistes "necessiten afusellaments i bomba atòmica per superar el ridícul"

RedaccióActualitzat

Segons ha pogut saber Catalunya Informació, el govern es querellarà contra l'exportaveu del govern de José María Aznar, Miguel Ángel Rodríguez, pels comentaris que va fer aquest dimecres al programa "Espejo Público", d'Antena 3, en què deia que al president de la Generalitat Artur Mas "El que li falta és un afusellament", perquè està impulsant el procés sobiranista.

El conseller de la Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, s'ha referit d'aquesta manera a Miguel Ángel Rodríguez durant una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio": "Com aquest ximple del Miguel Ángel Rodríguez, perquè és un autèntic ximple, que per exemple deia ahir que al senyor Mas se l'ha d'afusellar. Jo a aquest tipus de gent no els hi faré el caldo gros."

L'exportaveu de l'executiu d'Aznar va dir textualment: "El problema que té Mas és que ell vol ser víctima d'algú, i com que no li fan ni cas, està desesperat. El que li falta és un afusellament."

Lluny de penedir-se'n, Rodríguez ha insistit aquest dijous en la mateixa línia amb diversos tuits en què amplia les seves desqualificacions:

 

 

 

Tuits com aquest o de semblants sovintegen a la xarxa. Una seixantena d'entitats firmants del Manifest per la Dignitat Democràtica han portat a la fiscalia desenes de tuits i manifestacions de tertulians i polítics amb amenaces, injúries, insults i calúmnies contra el procés sobiranista, i que el comparen amb el nazisme. Josep Cruanyes, president de la Comissió per la Dignitat, ha dit que no entendria que la fiscalia no actués.

Hi ha, per exemple, piulades en què es llegeix que l'Assemblea Nacional Catalana visita els domicilis per destriar els catalans jueus dels aris, o proclames com les que es van cridar el 12 d'Octubre: "Mas, a la cambra de gas". Els firmants del manifest fa un any que recopilen les dades que han presentat a la fiscalia.

Anar al contingut