Espanyol

El davanter de 21 anys Thievy Bifouma renova per l'Espanyol fins al 30 de juny del 2017

Deu gols en trenta-cinc partits i, en general, una boníssima temporada amb el Las Palmas de Thievy Bifouma no han passat per alt a Javier Aguirre, que ha avalat la continuïtat del francès en el seu projecte. El davanter, de 21 anys, té a partir d'aquest divendres un contracte nou com a jugador del primer equip que el vincula al club blanc-i-blau fins al 30 de juny del 2017.

Actualitzat
Deu gols en trenta-cinc partits i, en general, una boníssima temporada amb el Las Palmas de Thievy Bifouma no han passat per alt a Javier Aguirre, que ha avalat la continuïtat del francès en el seu projecte. El davanter, de vint-i-un anys, té a partir d'aquest divendres un contracte nou com a jugador del primer equip que el vincula al club blanc-i-blau fins al 30 de juny del 2017.

Va arribar a l'Espanyol el 2010 i durant la seva primera temporada va alternar el filial i el primer equip, l'any passat va estar cedit al Las Palmas. Ara l'han recuperat de cara a la nova temporada i li han ampliat el contracte per 4 temporades més
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut