Felip Puig, durant l'entrevista a Catalunya Informació
Barcelona

El conseller Puig considera que la Diada d'aquest any obrirà la porta a la llibertat de Catalunya

En declaracions a l'espai "L'entrevista", de Catalunya Informació, el conseller Felip Puig ha dit que aquest any la Diada marcarà una fita històrica.

RedaccióActualitzat
El president de la Generalitat, Artur Mas, podria participar en la manifestació de l'Onze de Setembre. "El president sempre ha estat en les manifestacions importants", però en tot cas "ho haurà de decidir ell", ha apuntat el conseller d'Interior, Felip Puig, que en declaracions a l'espai "L'entrevista", de Catalunya Informació, ha considerat que aquest any la Diada marcarà una fita històrica.

"Aquest Onze de Setembre serà una d'aquelles celebracions que faran història. Així com l'any 76 i 77 van ser els Onzes de Setembre van obrir la porta a l'estat de les autonomies, aquest Onze de Setembre obrirà la porta a la llibertat de Catalunya", ha sentenciat Puig.

Pel que fa a la possibiliat d'un acord estable amb ERC, Puig l'ha rebaixat i ha afirmat que s'ha d'esperar al mes de setembre per veure quina és la postura del PP. El conseller ha recordat que discrepa d'algunes demandes de la formació republicana, com ara l'augment d'alguns impostos. Puig ha afegit que la voluntat del govern és no haver de celebrar eleccions anticipades, però que si no troben suport per aprovar els pressupostos hauran de prendre alguna decisió.

En aquesta mateixa entrevista, el conseller també ha explicat que aquest estiu ja s'han cremat prop de 18.000 hectàrees, més del total de les que es van cremar durant els mesos de calor de tot el 2011.

El conseller Puig també ha fet balanç de les primeres multes imposades tant a clients com a prostitutes que exerceixen al carrer. En els últims 3 mesos, ha precisat, s'han obert prop de 400 expedients.
Anar al contingut