Barcelona

El concert "Mou-te pels quiets" uneix el món del teatre, la música i la literatura per recaptar fons per als malalts pluridiscapacitats

A l'Auditori de Barcelona s'hi ha fet aquest diumenge al vespre el concert solidari "Mou-te pels quiets", apadrinat per l'escriptor Màrius Serra, per recaptar fons per als malalts pluridiscapacitats. Entre els participants hi ha El Tricicle, Gossos, Matthew Tree, Marta Angelat, Bruno Oro, Joan Miquel Oliver i el duet format per Pau Riba i Sergi López, amb la cançó himne "L'home estàtic". També han pujat a l'escenari els autèntics protagonistes de la nit, els nens, que han participat d'una festa que ha omplert la Sala Gran de l'Auditori.

Actualitzat
El fil conductor de la funció ha estat la lectura de fragments del llibre "Quiet", de Màrius Serra, de la mà de Carles Capdevila, Sergi López, Queco Novell, Neus Bonet o Matthew Tree, entre d'altres.

L'autor, pare d'un nen multidiscapacitat, vol fer visible una realitat que sovint no agrada i que s'intenta amagar, i ho ha volgut fer d'una manera diferent, "positiva, amb ganes d'enfrontar-nos a una situació dura com la pluridiscapacitat". Abans del concert, Serra assegurava que l'espectacle és "creatiu" i no hi ha gens de "llagrimeta fàcil".

Els beneficis d'aquest concert, que ha retransmès el Canal 33, es dedicaran íntegrament a les dues fundacions que treballen per aquests malalts: Nexe i Guimbarda.
Anar al contingut