ANÀLISI

El comentari d'Antoni Bassas: "Catalans i universals"

El comentari d'Antoni Bassas sobre la victòria del Barça a la Lliga i sobre la presidència de Laporta.

Actualitzat
Millor impossible. Guardiola, no content amb haver guanyat sis títols en un any natural, ens ha portat fins a un pam de la final de la Champions i ha mantingut la tensió competitiva de l'equip durant tota la Lliga fins a guanyar-la amb record de punts, el "pichichi" i Bota d'Or, i el "zamora". Guanyant el Madrid aquí i alla.

Pero a més a més, Guardiola ha continuat fent un ús dignificant de la quota de pantalla bisetmanal de què disposa. El seu discurs culer, educat, responsable, tendre, apassionant i cerebral a l'hora fan del Barca un equip senyor, atractiu, espectacular, sense vedetismes, amb vuit jugadors de casa a les alineacions. I tot el que n'han arribat a dir. "The Guardian" va escriure després del 0-2 del Bernabeu: "Estem veient, probablement, el millor equip de tots els temps."

Laporta se'n va guanyant la Lliga, la quarta en set anys. Se'n va també amb un Mundial de Clubs, dues Champions, una Súper Copa d'Europa, una Copa i tres Supercopes. I la Lliga Europea de bàsquet. Se'n va havent expulsat els violents del Camp Nou i havent fet el Barça més que un club al món amb l'intel·ligent patrocini invers d'Unicef. Laporta ha mostrat un camí guanyador que va de Catalunya al món. Qui recordi com estava el club el 2003 i com el deixa, no tindrà més remei que dir-li moltes gràcies.
Anar al contingut