Twitter de l'Ajuntament de Vilassar de Mar.
Twitter de l'Ajuntament de Vilassar de Mar.
Vilassar de Mar

El Twitter de Vilassar, primer finalista dels Shorty Awards, per davant del de la NASA i el de Cameron

El Twitter del consistori ha tornat a quedar finalista dels premis Shorty, que reconeixen la tasca de persones, entitats, organismes i institucions en les xarxes socials. El canal municipal ha estat el més votat pel públic en la categoria Goverment: amb 113 vots, ha aconseguit la primera posició per arribar a la final.

RedaccióActualitzat
L'Ajuntament de Vilassar de Mar s'ha tornat a situar en la primera línia pel que fa a les xarxes socials. El Twitter del consistori ha tornat a quedar finalista dels premis Shorty, que reconeixen la tasca de persones, entitats, organismes i institucions en les xarxes socials. El canal municipal ha estat el més votat pel públic en la categoria Goverment: amb 113 vots, ha aconseguit la primera posició per arribar a la final.

Però no només és el finalista amb més vots, sinó que ha superat canals tan importants com el de la NASA, guanyadora a l'edició de l'any passat, el de Cory Booker, alcalde de Newark (Nova Jersey), guanyador en dues edicions, o el del mateix primer ministre britànic, David Cameron. Els seus contrincants són els twitters President 2014, Real Warriors, HeadCountorg, Lei Seca RJ i Genderuwo Wota. Vilassat també ha obtingut la distinció Shorty Vox Populi.

El 2011, el Twitter de l'Ajuntament de Vilassar ja va tenir una participació destacada en els Shorty, considerats els Oscars de Twitter: va passar a la final i va quedar, finalment, en tercera posició, per darrere de Cory Booker, alcalde de Newark, i Barack Obama, president dels Estats Units. El 2012 no va poder arribar a la final. El regidor de Comunicació de Vilassar de Mar, Laureà Folch, valora com un èxit el fet de tornar a ser presents en el certamen. "Des de l'Ajuntament vam fer una aposta ferma per acostar la tecnologia al servei de les persones, i la gent, els usuaris valoren molt positivament el servei que donem a través de les xarxes socials, en concret Twitter i Facebook".
Anar al contingut