Madrid

El Reial Madrid presenta Isco, el primer reforç per a Ancelotti

El Reial Madrid ha presentat Francisco Román Alarcón, de 21 anys, més conegut per Isco, el primer fitxatge madridista per a la pròxima temporada. El jugador malagueny ha afirmat que per a un futbolista "és el màxim" poder jugar al club blanc i s'ha mostrat esperançat a guanyar molts títols amb el seu nou equip.

Actualitzat
El Reial Madrid ha presentat Francisco Román Alarcón, de 21 anys, més conegut per Isco, el primer fitxatge madridista per a la pròxima temporada.

Isco, per tant, és el primer reforç del nou Madrid que Florentino Pérez ha posat en mans del tècnic italià Carlo Ancelotti. El jugador malagueny, nascut a Benalmádena, juga habitualment de mitja punta. Les dues últimes temporades ha fet un salt de qualitat al Màlaga. Va debutar a la Primera Divisió al València, el 2010. Isco ha firmat per cinc temporades.

El nou jugador blanc ha afirmat que per a un futbolista "és el màxim" poder jugar al club blanc i s'ha mostrat esperançat a guanyar molts títols amb el seu nou equip. "Vull agrair l'esforç del president, l'afecte de l'afició, de la família. Per a un jugador no hi ha cosa més gran que estar al Madrid. És el màxim. Espero gaudir molt aquí. Fer gaudir tothom i guanyar molts títols per al Reial Madrid", ha dit.

El president Florentino Pérez ha comentat en la presentació que Isco, als seus 21 anys, "ja ha demostrat sobradament la seva categoria com a jugador creatiu, imaginatiu i d'altíssima qualitat".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut