Futbol

El Reial Madrid prescindeix de Jorge Valdano per la seva mala relació amb Mourinho

José Mourinho ha guanyat la partida a Jorge Valdano. Florentino Pérez va anunciar que l'argentí ha deixat de ser oficialment el director general del Reial Madrid. La junta directiva del club blanc es va reunir ahir dimecres a la tarda amb la continuïtat de Valdano sobre la taula. En una altra reunió, el president va fer veure a Valdano la necessitat de deixar el càrrec. Sembla que Mourinho va pressionar Florentino Pérez en el sentit que no continuaria a la banqueta si Valdano no marxava. Valdano es va negar a dimitir i és llavors quan la directiva es va veure forçada a destituir-lo. Les pressions del tècnic, per tant, van acabar fent efecte.

Actualitzat
"Vam iniciar la temporada anterior un nou projecte esportiu, d'il·lusió i futur amb gent molt jove al capdavant del club. Hem donat la nostra confiança a Mourinho i l'experiència d'aquesta temporada que acaba de finalitzar ha demostrat la necessitat d'una nova organització del club, donant autonomia a l'entrenador i evitant disfuncions amb una direcció general de marcat caràcter esportiu", va assegurar Florentino Pérez, que va comparèixer en roda de premsa. El president madridista va informar que les funcions que assumia Jorge Valdano les agafarà José Ángel Sánchez, un dels homes forts a la "casa blanca".

"No puc ocultar la tristesa per la sortida de Jorge Valdano. Hem recorregut un llarg camí junts, però els socis ens han escollit per prendre decisions necessàries. Li agraïm la seva feina i la dedicació. Li desitgem el millor i esperem que en el futur trobem la forma que tingui vinculació amb el club", va afegir el màxim mandatari del Madrid.

Valdano reconeix la "derrota"

Jorge Valdano es va acomiadar amb tristesa del Reial Madrid, després de ser destituït del seu càrrec com a director general del club, i va assegurar que si l'escenari del seu enfrontament amb José Mourinho "era un camp de batalla, queda clar el vencedor". "Mai he convertit el Reial Madrid en un camp de batalla. Tot el meu esforç al llarg d'aquesta temporada ha estat de contenció. He estat molt abans director general que Jorge Valdano. Ha estat un esforç que s'ha vist clarament quan exercia de portaveu, quan estava obligat a la prudència, a la responsabilitat i el sentit institucional", va dir l'argentí. "S'ha plantejat una batalla de la qual vaig intentar escapar perquè creia que no era bona per al Reial Madrid. Respecto molt aquest club, l'estimo, m'ho va ensenyar tot. Arribat el final de temporada, és el club qui ha de prendre una decisió i s'ha decantat clarament", va afirmar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut