Madrid

El Partit Popular suspèn la investigació interna sobre el suposat espionatge

El PP, en veu de la seva secretària general, María Dolores de Cospedal, ha anunciat aquest dilluns que suspèn la investigació interna sobre el suposat espionatge a la Comunitat de Madrid. La decisió s'ha adoptat després que la presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, ha acceptat que l'assemblea regional investigui aquest cas. Una decisió i una altra no tenen res a veure, segons s'ha encarregat de remarcar De Cospedal.

Actualitzat
A la investigació que iniciarà l'Assemblea de Madrid, cal afegir-hi una altra de judicial i la interna que fins ara feia el Partit Popular. De Cospedal ha assegurat que no té cap sentit mantenir tres investigacions "en paral·lel". El Parlament madrileny ""farà la seva funció" i depurarà o no "responsabilitats polítiques" i els tribunals dirimiran "les responsabilitats judicials".

La secretària general del PP ha afirmat que la decisió d'Aguirre està "en la línia de la trajectòria del partit" i del seu "compromís" de donar exemple "a la vida pública". De Cospedal ha negat que s'hagi produït un pacte entre el president de la formació, Mariano Rajoy, i la presidenta de la Comunitat de Madrid perquè "no és necessari".

Ha advertit que si després de la resolució de les investigacions, el partit considera que "hi ha qüestions que "han de ser aclarides, s'obrirà de nou la investigació interna". Sobre les conseqüències als implicats, el PP "actuarà de manera immediata" segons el que s'estipula als estatuts i al règim disciplinari del partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut