Barcelona

El Papa podria inaugurar la nau central de la Sagrada Família al novembre

El papa Benet XVI podria inaugurar la nau central de la Sagrada Família amb una visita al temple barceloní al novembre. Això és el que assegura la revista "Catalunya Religió", una associació laica estretament vinculada a altes instàncies de l'Església. Segons el director d'aquesta publicació, el procés perquè Benet XVI pugui oficiar la primera eucaristia a la Sagrada Família està molt madur.

Actualitzat
La presència de Benet XVI a Barcelona es podria confirmar a finals d'abril durant la visita que el secretari d'Estat vaticà, Tarsicio Bertone, farà a la capital catalana per assistir a la beatificació del pare Josep Tous.

Segons la revista "Catalunya Religió", el Vaticà s'ha mostrat molt receptiu per la repercusió que tindria un acte oficiat en un monument com la Sagrada Família, conegut a escala mundial i visitat per milions de persones cada any. El president del Patronat del Temple, Joan Rigol, ha reconegut que "s'estan fent gestions".

El Vaticà no vol interferir en les eleccions catalanes, previstes per la tardor. Això, faria dubtar el Vaticà sobre la data de la visita.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut