janquim

El PSC llança un vídeo musical per donar suport a Montilla

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha produït un vídeo musical inspirat en la frase "segueixo creient " que va pronunciar l'actual president de la Generalitat, José Montilla, que és també el candidat a les pròximes eleccions.

Actualitzat
Diversos ciberactivistes que simpatitzen amb aquesta organització i militants, entre els quals hi ha representants electes, llueixen una samarreta vermella amb aquesta frase i fan un gest amb la mà. Es tracta d'orientar cap avall quatre dits d'una mà, per "escriure" la lletra ema en el llenguatge dels símbols gestuals.

La seva idea és vincular aquesta lletra, que al·ludeix al cognom del candidat socialista, amb les quatre barres de la bandera catalana, tot i que es dóna la circumstància que per fer la lletra ema les quatre barres es posen de cap per avall. El vídeo compta amb una cançó original, que és obra de Joan Ramon i Bernabé, cantada per Marc Botey i es combina aquest fons musical amb fragments d'intervencions del mateix Montilla.

De moment no supera el centenar de visualitzacions, però la seva publicació és molt recent i se'n fa difusió a través de Twitter, on s'ha activat el compte "Segueixocreient".

Batalla audiovisual

Aquesta producció es llança a la xarxa en un context nou en què les principals formacions fan servir eines d'internet per a la seva comunicació, de manera que a la xarxa ja hi ha una certa confrontació en forma de batalla audiovisual, abans que se sàpiga la data de les eleccions.

El mateix PSC va crear fa poc un concurs per triar el nom d'un web de campanya. Poc abans CiU havia convocat un altre concurs per adaptar la seva emoticona i ERC ha proposat als usuaris d'internet que participin en el programa electoral
Anar al contingut