Barcelona

El PP retira un videojoc en què "Alícia Croft" dispara les seves idees contra "immigrants il·legals"

Les Noves Generacions del PP de Catalunya, la branca juvenil del partit, han retirat del seu web un videojoc on es veia la candidata popular a la presidència, Alícia Sánchez Camacho, volant sobre una gavina i disparant contra símbols independentistes i també contra immigrants sense papers, per aconseguir punts.

Actualitzat
El Partit Popular de Catalunya ha decidit retirar el videojoc "Alícia Croft", nom que emula el de la coneguda heroïna virtual Lara Croft, del web de les seves joventuts després de les crítiques que ha despertat. Al joc, que ha tingut molt èxit i ha arribat a saturar el web diverses vegades, s'hi veia una Alícia Sánchez Camacho virtual que, volant a sobre d'una gavina anomenada Pepe, lluita contra l'independentisme, el malbaratament, l'atur i la immigració il·legal.

Ha estat precisament aquest últim punt el que ha desfermat la polèmica. La candidata popular, Alícia Sánchez-Camacho, però, ha responsabilitzat l'empresa a la qual havien encarregat el videojoc d'haver elaborat un contingut diferent del que les Noves Generacions havien sol·licitat. En concret, i segons fonts del partit, on apareix "immigrants il·legals" hi hauria d'haver "màfies il·legals".

El partit ha minimitzat la importància de l'error i ha lamentat que altres formacions aprofitin "qualsevol excusa" per criticar-los.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut