Hoquei Patins

El Moritz Vendrell es proclama campió de la Copa CERS amb gol d'or de Xavi Costa

El Moritz Vendrell es proclama campió de la Copa CERS amb gol d'or de Xavi Costa i aconsegueix el seu segon títol de la temporada i de la història. Els tarragonins van aconseguir la Copa del Rei, el mes de març passat a Oviedo, també amb gol d'or, però de Barroso.

Els osonencs s'avançaven al minut 18 de joc. L'encarregat d'obrir el marcador era Cristian Rodríguez. A cinc minuts del descans, Jepi Selva posava l'igualada 1-1, però instants abans del descans tornava a avançar-se el Vic. Ho feia Rocasalbas de falta directa.

En la segona part, el Vic comandat per Cristian Rodríguez hauria pogut ampliar la diferència, però el gol no pujava al marcador per una falta anterior. Els de Ferran Pujalte dominaven el partit però el Vendrell no baixava els braços. Eloi Albesa, a vuit minuts del final, tenia l'oportunitat d'igualar el marcador. Era una de les ocasions clares per al Vendrell però Carles Grau aguantava l'acció d'Albesa fins a l'últim moment. Jepi Selva, a dos minuts del final, empatava el partit a través d'una falta directa i conduïa a la pròrroga amb gol d'or. Precisament, tal com havia passat amb la Copa del Rei, els tarragonins acabaven proclamant-se campions de la Copa CERS gràcies a un gol d'or, en aquest cas de Xavi Costa.

En l'any del centenari del club, el Moritz Vendrell fa història i a banda de jugar la seva primera final de la Copa CERS, la guanya i la suma a la Copa del Rei, la primera també del club, aconseguida al març a Oviedo. Els tarragonins sumen les dues primeres copes, totes elles en la mateixa temporada, de la història del club.