El Madrid derrota amb solvència l'Ajax a Amsterdam (0-4) i s'assegura la primera plaça del grup G

A l'Amsterdam Arena, el Madrid va guanyar a mig gas l'Ajax (0-4) i s'ha assegurat la primera plaça del grup G. Amb el bitllet per a vuitens a la butxaca, Mourinho va donar minuts als jugadors menys habituals. Al minut 36, Benzema va avançar els blancs amb un golàs per l'escaire. Vuit minuts després, Arbeloa va fer el segon amb un xut llunyà, afavorit per un rebot. A la represa, l'equip holandès va continuar inoperant en atac i Cristiano Ronaldo, amb un doblet, va arrodonir la golejada. En l'altre partit del grup, el Milan va vèncer a domicili l'Auxerre, amb dianes d'Ibrahimovic i Ronaldinho (0-2).

Ni un xut de l'Ajax en tota la primera part; golàs del Madrid en el zero a un. Definició perfecta de Benzema, assistència meravellosa d'Özil. D'esquena i d'esperó, l'alemany sorprèn tothom amb la manera com toca la passada llarga de Xabi Alonso. Pel detall d'Özil, per on la clava Benzema, un senyor gol. Un minut abans del descans, el zero a dos. Falta directa de Cristiano Ronaldo, refusa la tanca, i canonada i a dins d'Arbeloa. Potència, distància i sorpresa en un xut que deixa clavat el porter internacional Stekelenburg. La realització del partit va haver de fer moltes repeticions fins a descobrir què havia passat. Doble carambola i el porter, venut.

Doblet de Cristiano Ronaldo

A la segona part, Cristiano, protagonista. Primer, per l'ocasió que va tenir tot just arrencar el segon temps. La va salvar Stekelenburg. Després, per la targeta groga que li van ensenyar després d'una picabaralla amb De Zeeuw.

Va tenir alguna ocasió de gol, l'Ajax? Només una, de falta, i la va salvar Casillas. La va xutar un central, Vertonghen. Acte seguit, el tercer del Madrid. Assistència de Di María i gol de Ronaldo. L'argentí acabava de saltar a la gespa. L'estaven reservant de cara al Barça-Madrid, i déu n'hi do amb els seus números. Amb aquest, gol 50 en 54 partits amb el Madrid. Una xifra que va caducar aviat gràcies a un claríssim penal sobre Özil. El portuguès ampliava des dels onze metres la seva ratxa. 51 gols en 54 partits amb el clàssic del Camp Nou a tocar.