El Còrdova del 'Chapi' Ferrer puja a la Lliga BBVA gràcies a un gol agònic d'Uli Dávila al camp del Las Palmas (1-1)

El Còrdova ha aconseguit aquest diumenge l'ascens a la Lliga BBVA 42 anys després en empatar a un al camp del Las Palmas en el partit de tornada i acompanyarà l'Eibar i el Deportivo a la màxima categoria del futbol espanyol. Apoño havia avançat els locals en l'inici de la represa però en l'últim sospir, el mexicà Uli Dávila ha marcat un gol agònic que ha donat l'ascens als andalusos.

El Còrdova ha aconseguit aquest diumenge l'ascens a la Lliga BBVA 42 anys després en empatar a un al camp del Las Palmas en el partit de tornada i acompanyarà l'Eibar i el Deportivo a la màxima categoria del futbol espanyol.

L'equip canari ha arribat al temps afegit guanyant per 1-0 gràcies a un gol d'Apoño al minut 48. En el temps de prolongació un gran nombre d'aficionats locals han començat a saltar des de les grades amb la intenció de saltar al terreny de joc per celebrar el triomf canari.

L'àrbitre ha hagut d'aturar el joc i en la represa, un gol agònic del mexicà Uli Dávila al minut 93 ha donat l'empat al Còrdova i l'ascens a l'equip que entrena el català Albert "Chapi" Ferrer a la màxima categoria del futbol espanyol.