El Club Rugby Tarragona juga el seu primer partit fora de Catalunya disputant la Copa Quatre Barres

Barcelona.- El Club Rugby Tarragona ha fet història aquest cap de setmana. Els tarragonins han jugat el seu primer partit fora de Catalunya, desplaçant-se fins a terres sardes per enfrontar-se a l'Alguer en la Copa de les Quatre Barres. Els catalans van viatjar amb una expedició de 23 jugadors, que no van poder tornar cap a casa amb el trofeu, ja que van perdre per 21 a 10. Tot i així, els tarragonins van portar el control inicial del partit, però els locals van reaccionar i abans del descans van donar la volta al marcador. En la segona part, els algueresos van certificar el triomf amb un assaig recent iniciat el període i els catalans no van tenir opcions a la remuntada.