Les noies del Sabadell han revalidat el títol de Copa
Waterpolo

El Club Natació Sabadell Astralpool revalida el títol de Copa després de derrotar el Terrassa a la final (24-2)

El Club Natació Sabadell Astralpool ha revalidat el títol de Copa de waterpolo després de superar a la final el Terrassa en el derbi vallesà (24-2). El Sabadell, gran favorit, no ha donat opcions a l'equip revelació de la competició i ha acabat confirmant els pronòstics.

Actualitzat
El Club Natació Sabadell Astralpool ha revalidat el títol de Copa de waterpolo després de superar a la final al Terrassa en el derbi vallesà (24-2). Més de 600 persones han presenciat la gran final del torneig a les piscines del CN Sant Feliu.

El Sabadell, gran favorit, no ha donat opcions a l'equip revelació de la competició i ha acabat confirmant els pronòstics. Al descans el Sabadell ja guanyava per un clar 12 a 1. I a la segona meitat ha anat ampliant les diferències fins el 19 a 1 amb un últim gol de Judith Forca amb què ha acabat el tercer quart. Amb la Copa ja decidida les noies del Sabadell han calcat el mateix resultat que a la primera part i acabat guanyant la final per 24 a 2. És el desè títol de Copa de la història i sisè de consecutiu per al club vallesà.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut