Waterpolo

El CN Sabadell derrota el Barceloneta (11-10) i es proclama campió de la Copa del Rei de waterpolo

La piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu ha viscut una de les finals de Copa més espectaculars i emocionants dels últims anys. Els dos màxims favorits de la competició han ofert un intens duel que s'ha decidit en els últims instants, amb un gol de Marko Cuk que certificava la remuntada del Sabadell. Els vallesans han remuntat, amb un parcial de 5 a 1 a l'últim quart, un avantatge de cinc gols dels mariners. D'aquesta manera l'equip de Gabi Hernández, que no guanyava una Copa del Rei des de fa sis cursos, aconsegueix el tercer títol de la competició.

L'Atlètic Barceloneta, amb un joc intel·ligent i aprofitant la superioritat númerica, ha controlat el matx fins a l'últim quart. Al descans els mariners dominaven per 6 a 4. I han ampliat l'avantatge fins al 9 a 6 del final del tercer quart. Però la fe en la remuntada ha donat els fruits a l'equip de Gabi Hernández. Un parcial de 4 a 0 ha portat els de Sabadell al lideratge en el marcador (9-10).

El partit s'ha acabat decidint en uns emocionants minuts finals. Amb empat a deu, i després de desaprofitar un penal, el Barceloneta ha vist com Marko Cuk feia el gol definitiu dins l'últim minut. I en l'última jugada, els mariners, tot i jugar amb doble boia i superioritat, no han estat capaços d'anotar el gol que hauria portat el duel a la pròrroga.