Barça

El Barça traspassa Cesc Fàbregas al Chelsea a canvi de 33 milions d'euros

El Barça ha arribat a un acord amb el Chelsea per al traspàs de Cesc Fàbregas. El club blaugrana rebrà 33 milions d'euros, més 3 milions més en concepte de diferents variables, a canvi del migcampista. El futbolista català ha firmat un contracte per cinc temporades amb el conjunt londinenc

Actualitzat

El Barça ha arribat a un acord amb el Chelsea per al traspàs de Cesc Fàbregas. El club blaugrana rebrà 33 milions d'euros, més 3 milions més en concepte de diferents variables, a canvi del migcampista. El futbolista català ha firmat un contracte per cinc temporades amb el conjunt londinenc. Lluirà el dorsal número 4, que ha deixat lliure David Luiz.

El jugador, que té 27 anys, s'ha acomiadat de l'afició i del Barça amb una carta on ha agraït els 3 anys com a blaugrana. També ha reconegut que el seu exequip, l'Arsenal, tenia opció sobre ell, però no s'han pogut tornar a trobar.

El Barça, en un comunicat, li desitja sort i encert de cara el futur. Com a jugador del primer equip del Barça, ha marcat 42 gols en 151 partits i ha assolit 6 títols.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut