El Barça s'exhibeix davant el Bayern (4-0) i ja té peu i mig a les semifinals de la Champions

Ja és més a prop de les semifinals. El Barça ha golejat de manera contundent el Bayern al Camp Nou (4-0) en una lliçó magistral de futbol. Messi ha obert el marcador, Eto'o ha fet el segon, i l'àrbitre s'ha menjat un penal de llibre a l'argentí, i, a sobre, Guardiola ha estat expulsat per haver protestat per aquesta acció. Més tard, Messi ha marcat el tercer, i Henry, el quart. A la represa, la intensitat ha baixat, però els blaugranes podrien haver humiliat, encara més, un rival alemany desconegut.

Pels jugadors del Bayern, un autèntic calvari. Pels jugadors del Barça, Festa Major, i Festa Major de les grosses. Primera part per emmarcar. Llibre d'estil Barça aplicat més bé que mai. Molta possessió i molta verticalitat; molta intensitat i molta movilitat. Pressió molt amunt i joc combinatiu a dojo. Tot això, traduït en gols. Minut 12, dos a zero amb gols de Messi i Eto'o. Cap d'ells en jugada individual. Ni aquests ni els que han arribat més tard.

Expulsió de Guardiola

Al minut 16, penal a Leo Messi. Penal no assenyalat i, a més, targeta groga per a l'argentí en haver simulat un penal. A la banda, la reacció de Guardiola per tot plegat. El tècnic blaugrana ha acabat sent expulsat. El Barça recorrerà les dues targetes a la UEFA. El que Guardiola ha vist des de la grada li ha agradat i molt. Per exemple, el 3 a 0 de Messi a passada d'Henry, i, per exemple, el 4 a 0 d'Henry en pseudoassistència d'Etoo. Un al minut 37, l'altre al minut 42.

La imatge més impactant ha estat una trompada, una patacada a la cara del porter Butt. La parada de la nit, la mà del porter alemany a xut de Leo Messi. Sense notícies de Luca Toni i molt poca cosa de Ribéry. El Barça, virtualment classificat per a les semifinals.