Neymar. (Foto: Reuters)
Barça

El Barça negocia amb el Santos els detalls del fitxatge de Neymar en una operació complexa a tres bandes

El Barça negocia amb el Santos els detalls per tancar el fitxatge de Neymar. L'operació és a tres bandes i no s'espera cap pronunciament oficial abans que, aquest cap de setmana, es decideixi el títol paulista. El club blaugrana, a través del directiu Raül Sanllehí, ha de tancar un acord amb les tres parts que tenen una participació en els drets de Neymar, el Santos (55%), el grup d'empreses DIS (40%) i el pare del jugador.

Actualitzat
El Barça s'ha reunit aquest dijous amb el Santos per tancar el traspàs de Neymar. La negociació avança i està pendent de l'acord amb les tres parts que tenen una participació en els drets del jugador. El director de futbol blaugrana, Raül Sanllehí, ja s'ha trobat amb els dirigents del club brasiler, propietari del 55% de Neymar i dels drets federatius del jugador.

Per tancar l'operació a tres bandes, que es preveu complexa, caldrà també l'entesa amb els dos grups inversors que tenen un percentatge del traspàs, el grup DIS (40%) i el pare del jugador, que sembla ara mateix l'escull més difícil per arribar a un acord definitiu abans de la Copa Confederacions.

Des del Brasil, el web ESPN ha anunciat que el Santos ja ha acceptat l'oferta presentada pel Barça, primer pas imprescindible per poder tancar el fitxatge del davanter brasiler. L'anunci de l'acord es podria ajornar fins la setmana que ve, quan s'haurà decidit el campió de la Lliga paulista després del decisiu partit de tornada que el Santos ha de disputar contra el Corinthians el 19 de maig i en què l'equip de Neymar ha de remuntar un 2 a 1 advers de l'anada per aixecar el títol.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut