A cada capítol de "Fotografies" s'observa la feina d'un fotògraf català.
A cada capítol de "Fotografies" s'observa la feina d'un fotògraf català.
Sant Joan Despí

El 33 estrena un viatge pels diversos gèneres fotogràfics

El Canal 33 estrena aquest divendres "Fotografies", una nova sèrie que, de la mà del periodista Antoni Tortajada, proposa un viatge per diferents gèneres fotogràfics com la fotografia de naturalesa, d'esports, de moda, de viatges, de famosos, el retrat o el fotoperiodisme. Codirigits per Tortajada i Joan Gallifa, els tretze capítols de la sèrie volen "navegar en la nova situació que s'ha obert amb la tecnologia que s'ha obert amb la tecnologia digital, que ha convertit pràcticament tothom en usuaris de la fotografia i ha confirmat aquesta disciplina com la més democràtica de les arts".

Actualitzat
Al llarg dels episodis, el programa acompanya diversos fotògrafs actuals per descobrir els diferents gèneres, i a cada capítol ofereix un espai dedicat als fotògrafs aficionats en què es donen consells tècnics als que volen millorar la seva tècnica fotogràfica.

Oriol Alamany (naturalesa), Judit Vizcarra (retrat), Iñaki Relanzón (animals), Jordi Cotrina (esports), Sergi Cámara (documental), Toni Catany (nu), Pedro Madueño (fotoperiodisme), Luca Pagliari (viatges), Txema Salvans (família), David Ruano i Paco Amate (famosos), Josep Maria Roca (publicitat) i Jordi Chias (mar) són els encarregats de guiar l'espectador per cada gènere fotogràfic.

"Fotografies" no només mostra el treball dels fotògrafs contamporanis, sinó que també difon la feina de clàssics de la fotografia catalana com Francesc Català-Roca, Antoni Esplugas, Agustí Centelles o els Pérez de Rozas.
Anar al contingut