El nou logotip del 324.
El nou logotip del 324.
Sant Joan Despí

El 324.cat renova el grafisme coincidint amb l'estrena dels nous informatius de TVC

El portal informatiu de TV3 i Catalunya Ràdio renova la imatge gràfica coincidint amb la posada en marxa dels nous informatius de Televisió de Catalunya. També s'estrena un sistema d'alertes al mòbil, perquè els usuaris estiguin al cas de les notícies d'última hora més destacades.

RedaccióActualitzat

El 324.cat actualitza el disseny. El portal informatiu de TV3 i Catalunya Ràdio renova la imatge gràfica coincidint amb la posada en marxa dels nous informatius de Televisió de Catalunya.

El nou grafisme, el mateix que identifica tots els informatius de la casa, s'aplica als diferents suports des d'on es pot consultar la informació. La web, les aplicacions mòbils, el portal mòbil (que és la manera d'accedir a les notícies sense l'aplicació) i les xarxes socials Facebook i Twitter incorporen la nova imatge del 324.cat.

En el grafisme vigent des d'aquest 20 de gener, els colors se suavitzen, el taronja perd protagonisme i serveix per emmarcar el 3, el número que comparteixen tots els canals de TVC.

A més de renovar el disseny, també s'estrena un sistema d'alertes al mòbil, perquè els usuaris estiguin al cas de les notícies d'última hora més destacades.

L'aplicació per mòbils i tauletes del 324, que es vesteix amb la nova imatge gràfica dels serveis informatius, estrena també una nova funcionalitat: les notificacions push. A partir d'ara, els usuaris que ho desitgin podran rebre un avís al seu terminal quan es publiqui una notícia rellevant o una informació destacada d'última hora, per tal de no perdre mai el fil de l'actualitat. Les notificacions estaran disponibles tant per dispositius IOS com Android.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut