L'home de 76 anys assaltat per dos encaputxats viu sol en aquesta masia.
L'home de 76 anys assaltat per dos encaputxats viu sol en aquesta masia.
Palau-sator

Dos encaputxats assalten una masia de Palau-sator i deixen lligat el seu propietari

Nou assalt violent al Baix Empordà. Dos lladres armats amb pistoles van atracar aquest dijous al vespre una masia de la població de Palau-sator. A la casa hi viu un home sol de 76 anys. La víctima no la van agredir, però quan el seu fill va acudir a l'habitatge encara el va trobar lligat a la cadira. Els assaltants es van endur diners de la caixa forta i també joies.

RedaccióActualitzat

Dos encaputxats van assaltar aquest dijous al vespre una masia aïllada al poble de Palau-Sator, al Baix Empordà, on hi viu un home sol de 76 anys. El van deixar lligat damunt del llit i se'n van endur joies i diners. Els Mossos d'Esquadra busquen els dos assaltants a partir de les pistes que han trobat a la casa i de les explicacions de la víctima.

Els dos encaputxats van accedir a la masia cap a les 8 del vespre. Van lligar l'home que hi viu i el van fer estirar al llit, però no el van agredir. Ho ha confirmat l'alcalde de Palau-sator, Joan Sebrià, que ha dit que és la primera vegada que hi ha un assalt al municipi.

A la casa hi ha una caixa forta, que els encaputxats van obrir per robar diners i joies. Un fill de la víctima va ser qui va trobar el seu pare, encara lligat, i va alertar la policia.

A banda d'aquest atracament, els Mossos d'Esquadra han confirmat la detenció de tres persones, precisament per haver robat en dos habitatges de Sarrià de Ter i Girona.

 

Anar al contingut