Tarragona

Dolors Borau guanya el premi Pin i Soler de novel·la a Tarragona

L'escriptora barcelonina Dolors Borau s'ha endut el premi més rellevant de la nit literària Ciutat de Tarragona, el Pin i Soler de novel·la, per l'obra "Com una pedra". El premi està dotat amb 21.000 euros i la publicació de l'obra per part de l'editorial Columna. El guardó es va atorgar aquest dissabte a la nit. Altres guardonats van ser Albert Nolla i Enric Balaguer, entre d'altres.

Actualitzat
L'obra de Dolors Borau explica la història d'una jove universitària que encara arrossega la mort del seu pare. La barcelonina ja va publicar el 2006 "Taula reservada", un recull de relats curts que van ser molt ben acollits per la crítica. 

Per la seva banda, Albert Nolla es va endur el novè premi Vidal Alcover de traducció, dotat amb 12.000 euros i que ara publicarà Edicions 1984. Nolla va aconseguir el premi per la seva traducció dels "Contes" de Ryûnosuke Akutagawa.

Altres guardonats han estat el professor de literatura catalana de la Universitat d'Alacant Enric Balaguer, en l'apartat de biografies, per l'obra "La casa que vull", i per a Ramon Vernet, que s'ha endut el premi Tinet de narrativa curta per internet amb l'obra "Atracament".
Anar al contingut