El descarrilament s'ha produït entre els baixadors de Vacarisses-Torreblanca i Viladecavalls.
El descarrilament s'ha produït entre els baixadors de Vacarisses-Torreblanca i Viladecavalls.
Vacarisses

Onze ferits lleus pel descarrilament d'un tren a Vacarisses

Un tren de Renfe ha descarrilat aquest dimecres a quarts de nou del vespre a la línia de Manresa. Al comboi hi viatjaven prop de 50 passatgers. Onze n'han resultat ferits, un dels quals és el conductor. El tren ha tingut l'accident entre els baixadors de Vacarisses-Torreblanca i Viladecavalls. Els primers vagons haurien descarrilat en xocar amb una pedra que hi havia a la via, segons les primeres informacions facilitades pel Departament d'Interior.

Actualitzat
El director de Rodalies, Miguel Ángel Remacha, ha explicat, en declaracions al canal 3/24, que la pedra era de grans dimensions, de tres per dos metres, i que "ha caigut de sobte". Això ha provocat el descarrilament de tres dels sis cotxes que portava el comboi, que han quedat molt malmesos.

Remacha ha anunciat que a causa de l'accident el servei de trens a la línia R4, concretament, entre Manresa i Terrassa, començarà a fer-se aquest dijous amb autobusos, perquè els operaris no tindran prou temps fins a l'inici del servei per retirar el tren i reparar la via.
Anar al contingut