Barcelona

Diverses iniciatives a la xarxa reclamen un altre concert de Coldplay de franc i sense problemes de so

Alguns dels més de 63.000 fans de Coldplay que van omplir l'Estadi Olímpic aquest divendres van sortir decebuts i molestos pels problemes de so que hi va haver. Davant d'aquesta situació, alguns dels assistents reclamen a través d'internet un altre concert gratuït a Barcelona. Les iniciatives tenen ja molts suports. Mentrestant, a través del seu web, el grup britànic ha reconegut les deficiències de so, però assegura que els problemes es van resoldre a partir de la tercera cançó. En una entrevista a Catalunya Ràdio, l'enginyer de so Fernando Díaz, que ha fet gires amb El Canto del Loco i Julio Iglesias, no s'explica com un grup com aquest no va posar en marxa un pla B immediatament.

Actualitzat
El concert que Coldplay va fer divendres a l'Estadi Olímpic de Barcelona va despertar molta expectació però també dures crítiques a l'organització. Com es pot veure en la notícia del concert, algunes de les 63.000 persones que hi van assistir es van queixar dels problemes de so que hi va haver i que van impedir que a tots els llocs de l'estadi es pogués gaudir de les cançons de la banda. Tot i que el cantant, Chris Martin, va demanar disculpes i va regalar un CD al final del concert, sembla que això no ha calmat la indignació dels afectats.

Ara la xarxa bull amb iniciatives que demanen un altre concert de la banda a Barcelona, aquesta vegada, gratuït i amb un so impecable. Tot i que els mateixos internautes expressen els seus dubtes sobre si els Coldplay atendran les seves peticions, no deixen d'intentar-ho i, a mesura que passen les hores, van recollint més suports.

Una de les iniciatives que té més adeptes és la que es pot veure clicant aquí. S'hi recullen signatures digitals per demanar un concert gratuït a Barcelona dels Coldplay, una nova cita que pugui compensar els que hi van assistir i van patir aquest 4 de setembre, o bé que se'ls torni el preu de l'entrada. Poc després de les 11 del matí d'aquest diumenge, ja s'havien recollit 170 signatures.

A Facebook també han començat a aparèixer grups que es queixen del so i aspiren a algun tipus de compensació. Un d'aquests grups es titula "I saw Coldplay in Barcelona and I want my money back" i té una vintena de membres. Un altre, amb una mica menys d'adeptes, s'anomena "Queremos otro concierto de Coldplay en Barcelona! y gratis..." i compta amb prop d'una quinzena de membres.

No s'ho explica


En una entrevista a Catalunya Ràdio, l'enginyer de so Fernando Díaz, que ha fet gires amb El Canto del Loco i Julio Iglesias, i ha assessorat artistes com Alejandro Sanz, ha dit que no s'explica com no van posar en marxa un pla B. Segons Díaz, en concerts de característiques com el de Coldplay s'acostumen a portar "sistemes doblats" de manera que quan alguna cosa falla, hi ha una mesura alternativa que es posa en marxa immediatament. Díaz ha explicat que el problema va ser "de senyals" que no van arribar a bona part dels altaveus repartits per l'estadi. Aquest enginyer també creu que es va tardar massa en arreglar el problema.



Anar al contingut