Di María ha jugat com a interior esquerre en el 3-5-2 de Van Gaal. (Foto: EFE)

Di María debuta amb el Manchester United i el Manchester City perd a casa amb l'Stoke (0-1)

Ha jugat 70 minuts en l'empat entre el Burnley i el Manchester United (0-0) a Turf Moor. La participació de l'argentí no ha millorat el rendiment dels diables vermells, que encara no han guanyat després de tres jornades. L'altre equip de Manchester, el City, ha perdut a casa contra l'Stoke per 0-1.

Ángel Di María ha jugat 70 minuts en l'empat entre el Burnley i el Manchester United (0-0) a Turf Moor. La participació de l'argentí no ha millorat el rendiment dels diables vermells, que encara no han guanyat després de tres jornades. Els de Van Gaal han fitxat l'holandès Daley Blind (Ajax) per reforçar una plantilla que aquesta temporada no disputarà competició europea.

L'altre equip de Manchester, el City, ha perdut a casa contra l'Stoke per 0-1. Els de Pellegrini, vigents campions de la Premier, han dominat el matx però no han estat encertats en la rematada. Els "potters" els han derrotat amb un gol de Diouf. Marc Muniesa ha disputat els últims 10 minuts i Bojan Krkic no ha jugat.

El Swansea, on juguen els catalans Jordi Amat i Àngel Rangel, comparteix el liderat de la competició després de golejar el West Bromwich Albion per 3-0.

Eto'o marca, el Chelsea goleja

Els gal·lesos tenen nou punts, els mateixos que el Chelsea de Cesc Fàbregas. Els de Mourinho han golejat l'Everton per 3-6 a Goodison Park. Diego Costa ha fet un doblet en el bàndol visitant. Pels de Robert Martínez, estrena amb gol inclòs de Samuel Eto'o.