Girona

David Plana s'imposa a Marta Buchaca en la segona edició del Torneig de Dramatúrgia

El text "La Casa del Bosc", interpretat Pep Cruz i David Bagès, ha guanyat la segona edició del torneig després d'imposar-se a la final al text "Losers", interpretat per Sergi López i Marta Marco.

RedaccióActualitzat
El director de teatre David Plana, amb el text "La Casa del Bosc", interpretat per Pep Cruz i David Bagès, ha guanyat la segona edició del Torneig de Dramatúrgia Catalana, que organitza el Festival Temporada Alta, després d'imposar-se a la final a Marta Buchaca, que lluitava amb el text "Losers", que han interpretat Sergi López i Marta Marco.

Marta Buchaca i David Plana arribaven a la final després que les votacions del públic els fessin superar eliminatòries i semifinals. Buchaca pujava al ring amb una comèdia d'enamorament i amb molts telèfons, i Plana, amb una història d'un pare que pensa que la seva filla ha estat captada per una secta. Uns textos defensats per dos actors per director, diferents en cada ronda.

En aquest sorteig l'espectador és qui té l'última paraula i tria quina història li ha agradat més votant en una urna. Del recompte, en surt el guanyador. Una fórmula d'èxit que atrapa el públic cada dilluns de Temporada Alta. Fins al punt que hi ha l'aposta ferma que l'any que ve hi haurà una tercera edició.

Enguany competien al torneig vuit autors, repartits entre joves i consolidats. Algunes històries del primer torneig, a més, ja s'han portat a escena aquest any.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut