València

Costa reclama "com a secretari general" que la direcció del PP el ratifiqui si no troba cap irregularitat

Primeres declaracions del fins ara secretari general del PP del País Valencià. Ricardo Costa, obligat per la direcció de Madrid a deixar el càrrec per la seva implicació en el "cas Gürtel", que ha demanat a la direcció del PP que si no troben cap irregularitat en la seva gestió el ratifiquin. Costa s'ha autodefinit com a simple militant del partit, però ha indicat que "és important que la direcció nacional ratifiqui la seva gestió com a secretari general" si no pot trobar cap irregularitat en els seus comptes.

Actualitzat
Ricardo Costa ha acudit per primera vegada a les Corts Valencianes després de la seva presumpta destitució, convertida més endavant en dimissió provisional, però sense que el seu nom hagi desaparegut de la pàgina web del partit.

A la sortida de l'hemicicle, Costa ha explicat la seva situació. Ha explicat que de moment ha lliurat els seus comptes a la direcció del PP a Madrid, a qui demana que prengui les mesures adequades si veu alguna irregularitat. Alhora, demana que, si tot és correcte, quedi totalment exonerat de qualsevol culpa.

"Com a militant i com a secretari general, considero que és important que la direcció nacional ratifiqui la gestió del partit en els últims anys, ratifiqui la meva gestió com a secretari general", ha dit Costa. L'exnúmero dos del PP del País Valencià creu que "s'ha de posar en valor" la seva "honradesa" si no es pot demostrar el contrari.

Ricardo Costa es veu encara com a número dos del PP del País Valencià amb l'aquiesciència de Francisco Camps i el rebuig de Mariano Rajoy i els dirigents espanyols del PP.

Anar al contingut