Barcelona

Conduir a tota velocitat pel barri Gòtic o provocar una explosió a plaça de Catalunya, al videojoc "The Wheelman"

Barcelona com mai s'havia vist abans. Aquest és un dels ganxos del videojoc "The Wheelman". L'actor Vin Diesel, el bo, ha d'enfrontar-se a la corrupció d'un grup de delinqüents i l'escenari és la capital catalana. A banda d'haver de superar diferents missions, podem destrossar els carrers de Barcelona, circular de manera temerària per la plaça de Catalunya, provocar una explosió al barri Gòtic o entrar a tota velocitat a la plaça Reial. Tota una experiència que arribarà a les botigues a la tardor. L'Ajuntament ja ha anunciat que encarregarà un informe per veure si pot emprendre accions legals contra el videojoc.

Actualitzat
La història ja és un clàssic de les pantalles de consoles i ordinador i té com a referent la saga del mític "Gran Theft Auto". Vin Diesel és un agent que lluita contra els criminals amb mètodes poc ortodoxos. Bàsicament destrueix tot el que troba al seu pas.

La novetat de "The Wheelman" és que, per primera vegada, l'escenari escollit és Barcelona. Les missions ens portaran a diferents indrets de la capital catalana però no per fer turisme, sinó per viure emocions fortes. Els interessats s'hauran d'esperar, perquè "The Wheelman" arribarà a les botigues a la tardor.

Qui no ha esperat és l'Ajuntament de la ciutat, que ha avisat que encarregarà un informe jurídic per veure si pot iniciar accions legals contra el videojoc i, fins i tot, demanar-ne la retirada del mercat.

La regidora d'Educació, Montserrat Ballarín, ha afirmat que el joc "és contrari als valors que caracteritzen la ciutat" i que des del consistori treballen "per difondre'ls a l'exterior". Ballarín ha negat que vulgui criminalitzar els videojocs, però considera "reprovable" fer servir Barcelona com a espai per exercir-hi la violència, encara que sigui virtual.
Anar al contingut