Madrid

Comença a emetre el primer canal de TDT de pagament

El primer canal de TDT de pagament, Gol TV, ha començat a emetre per la TDT en substitució d'Hogar TV. El canal, dedicat exclusivament al futbol, emetrà en obert fins al pròxim 31 d'agost, data a partir de la qual només serà accessible pels abonats, segons ha anunciat la productora catalana.

Actualitzat
La quota mensual serà de 14,90 euros. L'oferta del nou canal inclourà més de 1.400 partits de futbol a l'any de les principals lligues europees i també de la Lliga espanyola, tant de Primera com de Segona Divisió.

Gol TV es podrà sintonitzar connectant una targeta SmartCard a un descodificador extern dels denominats Set Top Box (STB), que costa uns 60 euros. La targeta també es pot instal·lar en televisors d'última generació que permetin la connexió d'un mòdul. El canal permetrà també veure els partits de futbol en català a través d'un acord en exclusiva amb Catalunya Ràdio.

Gol TV no és un canal nou. Va començar les emissions el setembre del 2008 i només era accessible a través d'operadores de cable i ITPV.

El pas a la TDT ha estat possible gràcies a un acord del Consell de Ministres adoptat aquest dijous i que regula les emissions de TDT de pagament. Mediapro va sol·licitar aquesta mesura per poder emetre la Lliga, la Copa i la Champions amb pagament previ.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut