Hoquei patins

Catalunya guanya la Golden Cup d'hoquei patins imposant-se a la selecció mundial als penals

Catalunya ha aixecat aquest diumenge la seva sisena Golden Cup després de derrotar en la final la selecció mundial als penals per 3-4. El combinat de Jordi Camps s'ha avançat en el marcador mitjançant Rocasalbas però ha vist com l'equip dirigit per Carlos Figueroa capgirava el duel amb dues dianes de Masoliver, poc abans del descans, i Toni Pérez, a la segona meitat. Raül Marín, però, ha forçat els penals en anotar a dos minuts per al final el 2-2, amb el qual acabava el temps reglamentari. En la tanda fatídica, Catalunya ha estat més encertada i un últim llançament de Marc Gual ha servit per segellar el triomf final de la quadribarrada.