Hoquei patins

Catalunya debuta a la Copa Amèrica amb una còmoda victòria contra l'Uruguai (9-1)

La selecció de Catalunya va debutar amb una victòria contundent sobre l'Uruguai (9-1) en la primera jornada de la Copa Amèrica d'hoquei patins que es disputa a Vic. Fins a set jugadors catalans van marcar, amb especial encert de Bargalló i Rocasalbas amb dues dianes cadascun. A la competició femenina, Catalunya debuta avui contra el Brasil.

Actualitzat
Deu seleccions masculines i vuit més de femenines prenen part en la tercera edició de la Copa Amèrica d'hoquei sobre patins, que es disputa a Vic. Aquest dilluns se'n va fer la cerimònia inaugural al Palau Municipal d'Esports Castell d'en Planes, amb un espectacle de patinatge artístic i amb la desfilada de tots els participants. Destaca la presència de les seleccions de l'Equador i Costa Rica, que, gràcies al suport de la Federació Catalana, han recuperat aquest esport al seu país, i d'Alemanya, que s'estrena en la Copa Amèrica, competició que enfronta cada dos anys els equips nacionals sud-americans, però que ha decidit obrir-se a la resta del món.

La selecció catalana va tenir un bon debut en derrotar l'Uruguai per 9 a 1, amb bon ambient a les graderies de seguidors catalans i també d'uruguaians. Van golejar per Catalunya, Bargalló i Rocasalbas, en dues oportunitats, i també van marcar Roca, Gual, Torra, Panadero i Ordeig.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut