Barcelona

Catalunya Ràdio anuncia les noves veus de la temporada 2009-2010

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Manel Fuentes; un magazín de migdia presentat per Pere Mas; les tardes, conduïdes per Sílvia Cóppulo; i un programa d'esports a les nits amb Pere Escobar són les principals novetats que es perfilen a la graella de la nova temporada de Catalunya Ràdio, que començarà el 7 de setembre vinent, i que es presentaran el dia 4 del mateix mes.

Actualitzat
"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigirà i presentarà el periodista Manel Fuentes, s'emetrà entre les 6 del matí i les 12 del migdia i, per tant, en relació amb la temporada anterior, allargarà una hora la durada.

Amb Pere Mas, que, actualment, durant l'estiu, realitza "El matí", s'està creant un nou espai que prendrà el relleu de "Problemes domèstics", entre les 12 i les 14 hores.

El magazín de tarda, una nova proposta en què treballa Sílvia Cóppulo, començarà a les 4 i ocuparà una franja de tres hores.

Finalment, l'espai esportiu conduït per Pere Escobar, que d'aquesta manera torna a l'emissora, s'emetrà a partir de les 12 de la nit.

A més d'aquestes novetats, Catalunya Ràdio reforçarà les franges informatives i d'esports i mantindrà altres programes que ja s'han consolidat les últimes temporades.

Així mateix, la graella del cap de setmana es continuarà vertebrant a partir del magazín "El suplement", l'esportiu "Tot gira", les transmissions de futbol i altres propostes ja clàssiques de la programació dels dissabtes i els diumenges.

Anar al contingut