Barcelona

Catalunya Informació i el "30 minuts", de TV3, guardonats amb els Premis Nacionals de Comunicació

Catalunya Informació i el programa "30 minuts", de TV3, estan d'enhorabona. La Generalitat els ha guardonat amb els Premis Nacionals de Comunicació, en l'apartat de radiodifusió i de televisió, respectivament. El jurat ha valorat de Catalunya Informació que és pionera a l'hora d'implantar un format de ràdio molt arrelat en altres països. El programa "30 minuts", el jurat el considera un bon exemple de servei públic.

Actualitzat
Catalunya Informació i el programa "30 minuts", de TV3, han obtingut el Premi Nacional de Comunicació en l'apartat de radiodifusió i de televisió, respectivament, que atorga la Generalitat.

El jurat ha valorat que Catalunya Informació és pionera a l'hora d'implantar aquí un format de ràdio molt arrelat en altres països i ha aconseguit consolidar durant 17 anys d'existència un model reconegut pels oients i per altres mitjans de comunicació. El jurat també considera que l'emissora és seguida per amplis sectors de la població pel fet de tractar, amb immediatesa i rigor, de l'actualitat informativa d'arreu.

Pel que fa al "30 minuts", de TV3, amb 25 anys de trajectòria, el jurat considera que constitueix un bon exemple de servei públic, oferint documentals monogràfics que permeten aprofundir en temes sempre d'actualitat. El jurat també valora que el documental, gràcies a programes com aquest, ha esdevingut un dels gèneres pels quals Televisió de Catalunya s'ha distingit amb una oferta de servei públic de qualitat.

Els altres guardonats amb els Premis Nacionals de Comunicació són aquests. En l'apartat de premsa el premiat és el diari "El Punt". En el de comunicació de proximitat, el premiat és Osona.com, en internet l'empresa de software EyeOS, en el de publicitat el publicista Toni Segarra i en l'apartat de telecomunicacions AD Telecom. Els premis es lliuraran el 14 d'octubre.
Anar al contingut