Declaracions al "Catalunya vespre" de Catalunya Ràdio

Carretero celebraria que Laporta fos el candidat de Reagrupament.cat a les eleccions al Parlament

El festeig entre Joan Carretero i Joan Laporta continua i ha viscut un capítol nou. El líder de Reagrupament.cat no ha amagat la seva sintonia amb el president del Barça en una entrevista a Catalunya Ràdio, fins al punt d'assegurar que celebraria que Laporta encapçalés la candidatura de la formació independentista a les eleccions al Parlament de Catalunya. "Si anés amb nosaltres, seria sensacional", ha afirmat. L'exconseller republicà ha assegurat que ell ja té cobertes les aspiracions polítiques i ha considerat que Laporta seria un bon número 1 per als comicis catalans: "L'únic que voldria és veure proclamar la independència del meu país, i no tinc per què fer-ho jo, sinó que qualsevol que ho faci m'estarà bé".

Actualitzat
Joan Carretero ha tornat a instar Joan Laporta a fer carrera política, en un nou pas del festeig que els dos dirigents han protagonitzat els últims dies, en què s'han intercanviat elogis. El dirigent de Reagrupament.cat ja va convidar el president blaugrana a entrar a la formació, mentre que Laporta li van contestar que simpatitzava amb la ideologia independentista de Carretero.

"L'encoratgem a treballar pel país com ho ha fet pel Barça", ha afirmat Carretero, que ha avançat que convidarà Laporta a l'assemblea constituent del nou Reagrupament, que tindrà lloc a l'octubre.

Les paraules de Carretero han arribat hores després que el president de CiU, Artur Mas, ha marcat distàncies amb Laporta i el seu independentisme obert.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut