Bivià en un entrenament de La Bruixa d'Or (Foto: www.basquetmanresa.com)
Bivià en un entrenament de La Bruixa d'Or (Foto: www.basquetmanresa.com)
Bàsquet

Carles Bivià firma per tota la temporada amb La Bruixa d'Or aprofitant les lesions d'Àlex Hernández i Poeta

La Bruixa d'Or de Manresa fitxarà per tota la temporada el base Carles Bivià, que fins ara tenia un contracte temporal de 2 mesos. El valencià ha convençut els tècnics de l'equip i firmarà un contracte per la temporada 2014-15 amb opció a una altra més.

Actualitzat

La Bruixa d'Or de Manresa fitxarà per tota la temporada el base Carles Bivià, de 29 anys i 1,87 d'alçada, que fins ara tenia un contracte temporal de 2 mesos. El valencià ha convençut els tècnics de l'equip i firmarà un contracte per la temporada 2014-15 amb opció a una altra més. Bivià havia jugat les dues passades temporades a l'Iberostar Tenerife amb unes estadístiques de 4,8 punts, 1,7 rebots i 1,5 assistències en 14 minuts en pista de mitjana.

Les baixes dels altres bases de l'equip per lesió, Àlex Hernández (fascitis plantar, sense previsió de tornada) i Peppe Poeta (3 setmanes de baixa per una contusió al genoll), havien convertit a Bivià en el director de joc de l'equip del Bages durant la pretemporada. Les seves bones actuacions durant aquesta fase li han servit per guanyar-se un contracte garantit. Com exemple, en la derrota d'aquest divendres davant el Cai Saragossa (84-92) el base va sumar 14 punts amb una sèrie de 4 de 5 en el llançament triple.

Anar al contingut