Canal Plus subtitularà en català més de 100 pel·lícules i 11 sèries
Canal Plus subtitularà en català més de 100 pel·lícules i 11 sèries
Barcelona

Canal Plus subtitularà en català més de 100 pel·lícules i 11 sèries

Canal Plus estrenarà les sèries americanes i les pel·lícules de ficció en versió original subtitulades en català fins al 31 de desembre

RedaccióActualitzat

Des del mes d'abril, la majoria de les estrenes del Canal + es poden veure subtitulades en català. El Departament de Cultura i aquest canal de pagament han arribat a un acord segons el qual, fins a final d'any, se subtitularan més de 100 pel·lícules i 11 sèries d'èxit. Un pas endavant per incrementar l'oferta de cinema subtitulat en català a la televisió.

Es podran veure films com "Jocs de trons", "El llop de Wall Street", "La gran estafa americana" o "Gravity" i serials que van des de "Mad Men", "True Blood" a "The News Room".

El portaveu del canal de pagament, Àlex Martínez Roig, ha destacat que es tracta d'una "inversió que va més enllà de la seva empresa ja que és un servei que quedarà per sempre i per a qualsevol altra plataforma que ho desitgi."

La Generalitat aporta 85.000 euros per fer realitat aquest servei. L'acord és fins a finals d'any però la idea és que tingui continuïtat.

Canal + ha creat el web www.canalplus.es/subtitulos ,on es podran consultar els continguts disponibles amb subtítols en català.

Anar al contingut