Sitges

Brad Anderson arriba a Sitges amb "Transsiberian"

El director Brad Anderson ha presentat a Sitges la pel·lícula "Transsiberian", interpretada per Eduardo Noriega. El realitzador ha dit que es va inspirar en un viatge que va fer a bord del mític tren que creua l'Àsia per crear "una atmosfera angoixant". Els sentiments, la corrupció policial i el tràfic de drogues són alguns dels principals ingredients del film. Durant la presentació Anderson també ha parlat del seu últim film, un musical ambientat al Brasil dels 60.

Actualitzat

Anderson proposa un viatge angoixant i claustrofòbic al film "Transsiberian". La pel·lícula explica la història d'una parella interpretada per Woody Harrelson i Emily Mortimer, que abans de tornar als Estats Units decideix fer la travessia en el tren transsiberià entre Pequín i Moscou. El viatge coincideix amb un moment en què comencen a tenir dubtes sobre el seu matrimoni. Durant el recorregut es troben l'espanyol Carlos, interpretat per Eduardo Noriega, i la seva companya. Són una parella ambigua, que han recorregut mig món i que porten moltes matrioixques (nines russes) a la maleta.

Eduardo Noriega ha afirmat que la seva intenció és donar vida a tot tipus de papers, i ha afegit que per ell ha estat un repte interpretar pel·lícules en altres llengües diferents del castellà. El català Xavi Giménez ha estat l'encarregat de la fotografia de la pel·lícula, que s'exhibeix fora de concurs al Festival de Cinema de Sitges.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut