Barça

Bojan no confirma la seva marxa però dóna a entendre que la seva etapa al Barça ja s'ha acabat

Al seu campus de futbol a Fontanals, Bojan Krkic no ho va voler concretar, però sí que va donar a entendre que sortirà del Barça. Dos milions d'euros serien la diferència, en aquests moments, entre l'oferta de la Roma -8 milions d'euros- i el preu fixat pel Barça, que seria de 10 milions. El cas és que es veu fora i és una sensació que no li acaba d'agradar. "És una sensació una mica agredolça. Estic content perquè em sento un privilegiat per tot el que he fet amb vint anys i per haver-me format en un club com el Barça", va expressar el davanter, que s'ha sentit afalagat per totes les ofertes que ha tingut.

Actualitzat
Sense anar més lluny, el president del Getafe, Ángel Torres, ha reconegut en les últimes hores que el seu club va intentar fitxar el davanter barcelonista. "Vam estar a punt de fer l'operació de Bojan, li vam oferir 10 milions al Barcelona i ha estat Bojan qui no ha volgut trencar el compromís de la Roma. Va decidir jugar a Europa i li havia donat la paraula a Luis Enrique. Estàvem disposats a pagar els 10 milions. Vam demanar a Montoya, cedit o comprat, però sembla que Guardiola se'l vol quedar".

El punta de Linyola va indicar que "costa pensar veure's amb una altra samarreta", però diu que està "molt content perquè els clubs que han sortit tenen un gran potencial".


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut