Luis Bárcenas, a la sortida de l'Audiència Nacional en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Luis Bárcenas, a la sortida de l'Audiència Nacional en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)

Bárcenas va arribar a tenir 47 milions d'euros a Suïssa

L'extresorer del PP Luis Bárcenas va ocultar 25 milions d'euros el 2007 en un compte de l'entitat Lombard Odier que se sumen als 22 que guardava al Dresdner Bank. La notícia s'ha sabut després que el jutge Ruz ha demanat més informació a les autoritats sobre tres nous comptes al Lombard Odier, un d'ells a nom de Rosalía Iglesias, la seva dona.

RedaccióActualitzat
L'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas va amagar 25 milions d'euros més el 2007 en un compte de l'entitat Lombard Odier de Ginebra, que, sumats als 22 milions que guardava al Dresdner Bank, suposen una acumulació de 47 milions d'euros guardats a Suïssa.

Així queda recollit en una nova comissió rogatòria enviada per les autoritats suïsses a l'instructor del "cas Gürtel", que contrasta amb la declaració que Bárcenas va fer davant del jutge el passat 25 de febrer, on va assenyalar que la seva fortuna va arribar a ser de 38 milions d'euros.

El jutge Ruz ha dictat una sentència aquest divendres on ha demanat nova informació a les autoritats per poder recollir informació sobre tres nous comptes al Lombard Odier, un dels quals estaria a nom de la dona de Bárcenas, Rosalía Iglesias. Els altres dos s'anomenaven "Bisbat" i "Ranke".
Anar al contingut