Barcelona

Arrenca el rodatge de "REC 2" a Barcelona

Aquest dilluns comença el rodatge de la segona part de la pel·lícula "REC". Els directors Jaume Balagueró i Paco Plaza garanteixen que la cinta aterrirà encara més el públic. La casa del número 34 de rambla de Catalunya tornarà a ser el lloc principal del rodatge, que durarà sis setmanes. Els directors de "REC 2" no han volgut revelar quin serà l'argument d'aquesta segona part, però han indicat que començarà just en el punt on es va acabar la primera. La seqüela explicarà alguna de les incògnites que va deixar la primera.

Actualitzat
"Patirem més." Així ho han dit els directors Jaume Balagueró i Paco Plaza, que s'han tornat a posar novament darrere la càmera per dirigir "REC 2", una de les pel·lícules revelació del Festival de Sitges de l'any passat. Aquest dilluns comença a Barcelona el rodatge de la nova pel·lícula que comença just en el punt on es va acabar la primera.

La protagonista tornarà a ser Manuela Velasco, que ja va ser premiada pel seu paper en la primera pel·lícula. Al costat tindrà actors desconeguts pel públic, un dels aspectes que, segons els creadors de "REC", ajuda a donar realisme a la cinta.

Els directors de "REC 2" no han volgut avançar quin serà l'argument d'aquesta segona part. No obstant això, Balagueró ha explicat que l'èxit de la primera i la idea de revelar les incògnites que van quedar "ens encoratja" a fer la segona i a "anar encara més lluny en l'experiment d'implicar l'espectador" i provocar por i tensió.

Xifres de por


El film "REC" va recaptar 8 milions d'euros a Espanya i als Estats Units el seu "remake", que es podrà veure aquí a partir del gener, 21 milions d'euros. Unes xifres difícils de tornar a assolir en aquesta segona part però que no espanten els dos joves directors que dilluns tornaran a rodar el terror de ben a prop.
Anar al contingut