Espanyol

Anaitz Arbilla és el primer fixatge de l'Espanyol per la temporada 2014-15

Anaitz Arbilla, procedent del Rayo Vallecano, és el primer fitxatge de l'Espanyol per a la pròxima temporada. És un lateral dret amb polivalència per ocupar altres posicions al terreny de joc nascut a Pamplona el 1987. El seu compromís amb l'equip blanc-i-blau és per a les pròximes quatre temporades

Actualitzat

Anaitz Arbilla, procedent del Rayo Vallecano, és el primer fitxatge de l'Espanyol per a la propera temporada. És un lateral dret amb polivalència per ocupar altres posicions al terreny de joc nascut a Pamplona el 1987. El seu compromís amb l'equip blanc-i-blau és per a les pròximes quatre temporades.

El futbolista navarrès ha passat la revisió mèdica aquest dijous al migdia abans de signar el seu contracte amb el club espanyolista. Després de la signatura Arbilla ha marxat de Barcelona. La seva presentació serà el proper 29 de maig, a les 16.00, a l'Estadi de Cornellà - El Prat.

El nou jugador espanyolista ha afirmat que està "molt feliç" per la seva incorporació al club, i ha afegit que "és un pas important en la meva vida i intentaré gaudir". Arbilla es va formar a les categories inferiors de l'Athletic Club de Bilbao. Abans del Rayo Vallecano, ha passat pel Barakaldo, el Poli Ejido, el Salamanca i l'Hèrcules.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut